Smajl

Jag tycker verkligen om att stämpla saker...
Pang, osse är jag proffsig!
Datumstäpel, företagsstämpel, svart stämpel, röd stämpel...
Pang pang proffs!
Endast en stämpling ifrån virtuositet...
Jodå ♣

@ 4.30


   ∞
Otroligt
Oroligt
Nej
Säg
Är jag vaken än?
Är locken nere, känn?
Jag är här
Lite kär
I morgonen
   ∞


Sommarståndet...


- Ser ut & över - ♥


September thoughts...

"Majkela

Sitter här och sorterar tankarna, massa olika projekt igång. Inte många är startade i verkligheten, de är dock långt framskridna i tanken. Där har jag redan sytt ihop, efterfixat och hunnit bli nöjd. Kanske är det denna nöjdkänsla som gör att jag inte startar projektet i verkligheten, jag har redan fått tillfredställelsen av att slutföra en idé! Nu är inte den känslan inte ens i närheten av ruset som kommer av att lyckas på det sättet men det är ett bra substitut när den verkliga motivationen tryter och bara tankarna finns att tillgå.


Drömvärlden är i sin tur i och för sig inte helt pjåkig den, där kan man vara den man vill för stunden, testa olika metoder och idéer. Det är ett bra sätt att försöka sig fram utan att ta risker. Låter tråkigt enligt vissa medan jag föredrar detta sättet, eller rättare sagt, det är det sättet jag känner till och kan bäst! Jag kanske skulle må bra av att testa lite mer i verkligheten, utan att ha karta och facit till situationer (det facit jag själv tror mig ha, oftast stämmer inte detta så bra, men det har arbetats fram genom otaliga försök i min lilla värld). Jag ska nog låta september bli en testmånad! Eller oktober om jag inte är redo redan till helgen....nä..just det, skulle låta bli att tänka!


Samtidigt tror jag att det kan vara bra med viss analyserande verksamhet, riskmedvetenhet är bra att ha. Det är när man ser risker som inte finns och anar ugglor i mossen som egentligen är ute och flyger som det får en negativ verkan. Man behöver inte ha stenkoll på sina ugglor, bara försöka lita på att de håller sig i luften. De som mot förmodan ligger och lurar i buskarna får skylla sig själva att de får skit i fjädrarna!


Att flyga utan vingar är en ganska tuff utmaning men att våga utan mod är en sjuhelsikes bedrift!!"


I Mitt Arkiv 2...

Ylletröja
Huvudslöja

Ett bord
En man vid namn Tord

Saker, saker
Jag är en stalker

Dille, dille
Jag vill ha en kille

Barn, barn
Köpa mig garn

Ge mig en Alvedon
Jag har ont i tån

Kungen, kungen
Sista versen är sjungen

I Mitt Arkiv...

"Vi har levt så mycket men lärt så lite"
Människan är en gudomlig varelse, jovisst. Något säger mig att denna "omlighet" ligger utanför ramarna av yttersta vishet. För om det är något som man kan kalla idioti och kortsynthet så är det mänskliga släktet. Vi har lyckats på alla sätt att överträffa oss själva och andra i slösaktighet, grymhet och dårskap. Genom tiderna har vi begått otaliga misstag och lovat oss själva att inte begå samma snedsteg igen. Dessa löften har varit till föga hjälp då deras tyngd inte varit nog och moralen fått stå till sidan. Istället har vi begått samma misstag, kallat det någonting annat och sedan skyllt på oerfarenheten av situationen. Dessa "vi" som nämns är också en faktor i galenskaperna. För inte har alla, alltid, överallt, begått samma misstag, nej. Det är fåtal utav den kolossala mängd människor som existerar som faktiskt är det ansikte utåt som kallas mänskligheten. Dessa människor kan både stå till svars och vara orsaken till många av våra olyckligheter och lyckligheter världen över. Det sorgliga är att det är ofta de som bara helt enkelt dragits med av kategorin som ofta får ta smällen. De som faktiskt ser vad som sker och känner hettan av det som brinner, det är de som vet att "nu har det hänt. Igen." medan orsak och verkan är helt nytt för mänskligheten. Igen.

Lugn...

Stress, press, resa, leva, veta vad du vill men vara fri att ändra dig, ta vara på möjligheterna, världen står för dina fötter, teoretisk kunskap är viktig, men glöm inte att praktisera, det är önskvärt. En buffert är viktig, spara för att slösa? Placera, planera rätt, var stolt med respekt. Klara dig själv men nätverka ditt liv. Ensam är stark men tillsammans är vi lyckligast. Klara dig själv men var inte ensam. Trygga din framtid men lev löst. Haka dig fram med fasta beslut. Ta en väg men gärna sidospår. Egna initiativ men genom kontakter. Var lycklig men bitter, det blir roligare så - ironins under. Gör gärna allt innan du är 25 men lev till du är 45 först, för att hinna med. Ta hand om dig själv, vårda din kropp, men haka inte upp dig på småsaker, det kan bli sjukdomar. Träna lagom, och glöm inte att vara social mellan träning, skola, jobb och kärleken. Kärlek som är få förunnat men som alla har rätt till, vart kan man reklamera? Det är viktigt att få ut maximalt av livet, och får du inte det ska du vara missnöjd. Gammal blir man snabbt och ingen kommer att ta hand om dig på hemmet trots att du sommarjobbade på högstadiet med att klappa gamlingar på kinden. Kommer jorden att finnas kvar förresten? Tiden är knapp, stress press.

Pessimist? Javisst! Tacksam? Oerhört! Jag finns, jag kan, jag föddes, jag lever. Om man bara vill tillräckligt så finns vägen där, med och utan sidospår!


- Kärlek -


Blomster...

Kanske man skulle ta och peta lite på en blomma
En med blåa blad
Bara känna lite på kanterna
Bräcklighet på fingerspetsen
Med ett ryck kan allt vara över

Men jag bara petar lite

Plåster...


Tid...


Om sig och kring sig

Att detta skulle hända, att jag skulle börja, att det skulle bli av. Nu får vi se hur länge det varar!

RSS 2.0